Shopping i Japan, Japan Shopping Informasjon, Tips

Hvordan handler du i Japan? Shopping i Japan er veldig praktisk, men det er noen forskjeller i forhold til andre land. Er shopping billig i Japan? Shopping i Japan er ikke billig eller dyrt. Generelt sett er elektronikk, sko og merkevarer dyrere i Japan (sammenlignet med USA). Anime varer, japanske suvenirer tendens til å være billig. På samme måte som alle andre land, er det veldig billige butikker (Eksempel: Daiso. Hvert element er $ 1) og svært dyre varehus (Takashimaya, Daimaru).
Parting The Human Sea Candid Street Photography Shibuya, Tokyo, Japan
Hva skal jeg vite om shopping i Japan? -Shops starter vanligvis operasjoner kl. 11:00. Hvis du går til en butikk kl 10:00, må du vente på 1 time. -Department butikker nær kl 6 Nishiki Market lukkes kl 6 -Det er ikke mange valutasentre. Vennligst bytt penger på flyplassen eller ved banken. Bankene lukker kl. 15.00. -Mange butikker foretrekker kontanter. Kredittkort kan ikke brukes overalt. Det er minibank på alle nærbutikker. -Shoppersonalet snakker ikke engelsk (De kan forstå deg, hvis du skriver på papir på engelsk). Bruk korte setninger, snakk veldig sakte. -Supermarkets tillater ikke kunder å åpne pakker med snacks inni butikken (selv etter at du betaler). -Det er ingen søppelkasser i offentlige områder. -Hvis gulvet er tatami, må du ta av deg skoene dine. -Returering og tilbakebetaling av kjøp er vanskelig. Du må ha kvittering hvis du vil returnere et produkt. Hvis du åpner pakken, kan du ikke returnere produktet.
TOMORROWLAND Ginza Store (トゥモローランド銀座店)
Hvis du vil kjøpe merkede varer, søk etter dette . Dette vil vise deg nærmeste kjøpesenter. Hvis du vil kjøpe billige suvenirer, søk etter Daiso . Daiso er en $ 1 butikk hvor hver suvenir koster kun 1 dollar. Hvis du vil kjøpe elektronikk, søk etter ” Yodabashi Camera “. Yodobashi kamera er den største elektroniske butikken med mange grener rundt Japan. Hvis du vil kjøpe en kimono, kan du komme til Maikoya . Du kan også finne nye og brukte kimonoer på Chicago Harajuku .
奥村ボタン店
Hvis du vil kjøpe unike gaver fra Japan, gå til ” Tokyu Hands ” eller ” Don Quote .” Hvis du vil kjøpe tradisjonelle og dyre gaver, gå til Takashimaya varehus Hvis du vil kjøpe anime materialer, bør du besøke Akihabara i Tokyo eller Nipponbashi i Osaka. Hvis du vil kjøpe typiske suvenirer, kan du kjøpe dem i nærheten av de store turistmålene, som Asakusa i Tokyo, Kiyomizu-tempelet i Kyoto (2nenzaka) og Dotonbori i Osaka. Narita flyplass har også så mange billige suvenirbutikker. -Hvor er noen kjøpssetninger godtar du kredittkort? : Kaado Okkei? Hvor er monteringsrommet? : Fittingu ruumu? Kan jeg prøve denne på? : Shichaku shite ii? Jeg vil forlate posene mine her. Bakku koko de iii? Jeg vil betale for disse sammen. Isho de haraitai. Jeg vil betale for disse separat. Betsu de haraitai. *** Vanligvis har suvenirbutikker i sentrale områder og ikke-sentrale områder samme pris. I Japan er de populære områdene ikke dyrere.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close